Våra anläggningar

Storlien
 • Fjäll-lien
 • RCI

  Mer än 3.000 semesteranläggningar i 90 länder
  I många av de fritidsbyar som Semesterhus Fjäll & Hav AB arbetar med kan du bli delägare och samtidigt medlem i RCI och göra semesterbyten. RCI - Världens Ledande Semesterklubb, som startade i början av 70-talet, erbjuder dessa byten

  God semesterekonomi
  Genom att äga ditt semesterboende i Sverige och byta till semesteranläggningar i andra länder uppnår du en mycket god semesterekonomi. Du byter semesterboendet till andra länder istället för att betala boendet i dyra utländska valutor!

  Till 90 länder och mer än 3.000 semesteranläggningar
  Du kan byta till mer än 3.000 semesteranläggningar i 90 länder. De över 1.800.000 medlemsfamiljerna i RCI betjänas av semesterklubbens 3.500 medarbetare från 57 kontor världen över. Där hjälper man dig med dina semesterbyten på alla skandinaviska språk.

  Mer än 1.500.000 semesterbyten varje år
  RCI är semesterklubben som fungerar. Idag genomför RCI mer än 1.500.000 semesterbyten per år, vilket motsvarar cirka 6.000 bekräftade semesterbyten varje arbetsdag! Nyckeln till de mycket goda bytesresultaten är ett rättvist bytessystem med väldefinierade bytesvärden där medlemmarna får byta oberoende av om någon annan medlem nyttjar det som lämnats för bytet eller ej.

  Den nya friheten
  På Semesterhus Fjäll & Hav AB har vi sedan slutet av 80-talet mycket goda erfarenheter av RCI, dess sätt att arbeta och de produkter som RCI erbjuder sina medlemmar. Våra och delägares erfarenheter är desamma - ett medlemskap i RCI:s bytessystem gör delägandet av en fritidsbostad helt komplett. Det enda egenskaper du som delägare behöver besitta är en viss resvana, då bytessystemet inte erbjuder en traditionell charterlösning utan den nya tidens resor - fritt efter eget huvud med bästa boendestandard.

  Lätt, flexibelt, komplett
  Det är lätt att byta. Du väljer ut den eller de semesteranläggningar du vill byta till i din RCI-katalog och ringer sedan till RCI. Om du inte tidigare har deponerat de veckor som du vill byta bort gör du det nu - därefter uppger du dina bytesönskemål. Via bytessystemet kan du välja tid och plats för din semester när det passar dig bäst. Du kan variera årstid, spara tid, ta ut tid i förskott och byta oberoende av om någon annan nyttjar det du lämnat för ditt byte eller ej.

  Mervärden och bonusbyten
  Vid sidan av de normala bytena vecka mot vecka erbjuder RCI bland annat Bonusbyten där du inte behöver lämna någon annan vecka för att få göra ditt ”byte”. Samma förhållande gäller för Late Brake byten. Det är också möjligt att byta ”lägre” säsong mot ”högre” om du genomför Sista Minuten byten.

  Du kan till och med vid vissa tillfällen lämna en vecka och byta till dig två veckor istället, detta kallas Två för En byten.

  För dig, familjen och vännerna
  Hela familjen är medlem, alla tillsammans eller var och en för sig kan göra semesterbyten. Dessutom kan familjens vänner och bekanta själva eller tillsammans med dig genomföra semesterbyten.

  Reseklubben
  RCI:s ReseKlubb erbjuder extra fördelar. Till bästa möjliga priser bokar ResKlubben alla former av resor, hyrbil, mm och ombesörjer din semesterförsäkring. Via ReseKlubben kan du också resa på kryssningar, göra individuella resor och weekendturer. Allt som ReseKlubben erbjuder kan du boka helt fristående utan att göra ett byte samtidigt. Givetvis kan du boka ReseKlubbens alternativ samtidigt som du genomför dina semesterbyten.

  De tjänster och produkter som erbjuds via Världens Ledande Semesterklubb - RCI - är mycket kompletta.

  Mer information
  Tycker du att det är en god idé att äga ditt eget semesterboende och samtidigt kunna utnyttja möjligheterna till  Hem  |  Om oss  |  Anläggningar  |  Mäklarobjekt  |  Kontakt  |  RCI  |  Sitemap

  Copyright © 2006 Brinkeberg Förvaltning AB. All rights reserved.